Koens column: “De man maakt luid misbaar, dat zo’n ‘wicht-zonder-rijbewijs’ niets op straat te zoeken heeft”

Koens column: "De man maakt luid misbaar, dat zo'n 'wicht-zonder-rijbewijs' niets op straat te zoeken heeft"
©️ Ann De Wulf

Koen Strobbe (58) keert na twintig jaar in het zuiden van Frankrijk met zijn vrouw Ilse en zoon Kwinten terug naar ons land.

Ilse en ik zitten op een terrasje en doen wat er vaak gebeurt in zo’n geval: we kijken naar de voorbij flanerende mensen. Er zijn er met kinderen, met huisdieren, met een karretje dat voortgetrokken wordt. Niets is zo leuk als je voor te stellen wie die mensen zijn, waaraan ze denken, waar ze naartoe gaan. Er is een dame op leeftijd, met een paars kapsel dat in een soort van Tante Sidonia-golf op haar hoofd pronkt. We stellen ons voor dat ze uit Engeland komt en haar thee met droge koekjes mist.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN KOEN STROBBE:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)