Openhartig: deze 5 lezeressen raakten uit hun depressie

Openhartig: deze 5 lezeressen raakten uit hun depressie
Getty Images

Depressie is een ziekte met veel gezichten. Vijf lezeressen vertellen over hoe ze met veel moeite weer overeind krabbelden toen het donker werd in hun hoofd.

En toen trokken de donderwolken voorbij …

 

Gerlinde (60) verloor haar dochter kort na de geboorte. Jaren later kreeg ze een depressie

“Charlotte werd geboren zonder hypofyse in de hersenen. Ze heeft maar één zomer geleefd, na zeven weken is ze in mijn armen gestorven. Ik was zo in paniek dat ik niet meer kon ademen. Het was alsof ik in een nachtmerrie zat en niet wist of ik wakker was of droomde. Over een dood kindje werd dertig jaar geleden niet gesproken.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Dringend nood aan een gesprek? Bij de zelfmoordlijn 1813 en op hun website staat er altijd iemand voor je klaar. Elk gesprek is gratis en anoniem. 

Uit: Libelle 14/2021 – Tekst: Annelies Dyck

VERDER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)