Guido’s kijk: “Ik ben een dromer, en mijn dochter is een dromerige engel, eentje met twee voeten op de grond”

Guido's kijk: "Ik ben een dromer, en mijn dochter is een dromerige engel, eentje met twee voeten op de grond"

Guido Everaert is marketeer, reclameman, copywriter en lesgever. Hij heeft vier volwassen kinderen: Eline, Johannes, Lise en Marie, en ook een hond: Rufus. Guido is gescheiden en woont samen met zijn nieuwe liefde. In zijn tweewekelijkse column ontdek je hoe hij naar het leven kijkt.

‘Dat is echt wel een lelijk hondje hè papa? Spike was tenminste een trotse hond, maar dit is een grappig hondje, zonder meer, zonder elegantie, zonder iets’. Ze sprak de woorden terwijl ze bedenkelijk zat te kijken en van haar thee nipte. Spike was mijn vorige hond. Een Weimaraner. De nieuwe hond Rufus, een Airedale, was intussen voor de zoveelste keer de vloer van het cafe aan ’t vol pissen. Ik wou het beest zo snel mogelijk doen wennen aan cafés en mensen, maar dat bleek geen onverdeeld succes. Mijn dochter Marie keek lijdzaam toe en dacht er het hare van. Het is één van de drie keer dat ik haar tijdens de studententijd gezien heb in Antwerpen. Je kunt geen groter verschil bedenken dan tussen mijn twee jongste dochters.

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

MEER LEZEN VAN GUIDO?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)