Guido’s kijk: “Hoe meer je wandelt met een hond, hoe rustiger en aangenamer het leven is”

Guido's kijk: "Hoe meer je wandelt met een hond, hoe rustiger en aangenamer het leven is"

Guido Everaert is marketeer, reclameman, copywriter en lesgever. Hij heeft vier volwassen kinderen: Eline, Johannes, Lise en Marie, en ook een hond: Rufus. Guido is gescheiden en woont samen met zijn nieuwe liefde. In zijn tweewekelijkse column ontdek je hoe hij naar het leven kijkt.

In elke familie is er wel een soort van verschoppeling. Dat is op zich een te sterke uitdrukking voor wat ik bedoel, maar het geeft wel de gevoelens weer die ik koester voor dat specifieke lid van de familie. Mijn oogappel, of één van mijn oogappels, heeft een hondje. Een bijzonder energieke teckel, die naar de naam Merlot zou moeten luisteren. Daar ligt het kalf meteen gebonden, of in dit geval de teckel. Ze luistert voor geen meter, is snel als kwikzilver en bijzonder eigengereid. En luid. En heel af en toe gaan de eigenaars op vakantie. Omdat ze geen goed oog hebben in een kennel, wordt de familie te hulp geroepen. Ik moet dan op het mormel letten.

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

MEER LEZEN VAN GUIDO?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)