Guido’s kijk: “Ik hou van de manier waarop jonge mensen alles ontdekken, maar ik denk dat het bij ons toch net iets makkelijker was”

Guido's kijk: "Ik hou van de manier waarop jonge mensen alles ontdekken, maar ik denk dat het bij ons toch net iets makkelijker was"

Guido Everaert is marketeer, reclameman, copywriter en lesgever. Hij heeft vier volwassen kinderen: Eline, Johannes, Lise en Marie, en ook een hond: Rufus. Guido is gescheiden en woont samen met zijn nieuwe liefde. In zijn tweewekelijkse column ontdek je hoe hij naar het leven kijkt.

Ik weet niet of ik nog de ouder zou willen zijn van opgroeiende kinderen. Ik denk bovendien dat het omgekeerde ook aan de orde is. Het is niet eenvoudig om kind te zijn van ouders anno 2020.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heerlijk om met jonge mensen bezig te zijn. Ik geniet van hun kijk op de wereld. De manier waarop ze alles ontdekken. Het naïeve, maar noodzakelijke idee dat wij prutsers zijn, maar dat zij het allemaal beter zullen doen, eens ze volwassen zijn. Het hoort erbij en het is heerlijk.

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

Meer lezen van Guido?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)