Mijn verhaal: Carla is nooit verliefd geweest op haar vriend

Mijn verhaal: Carla is nooit verliefd geweest op haar vriend
© Getty Images

Carla en Rik vormen sinds hun studentenjaren een koppel. Carla wilde aanvankelijk geen relatie, maar besloot Rik toch een kans te geven. Jaren later zijn ze nog steeds samen, maar echte liefde voelt Carla niet voor haar vriend. 

Carla (37): “Rik en ik leerden elkaar kennen op de hogeschool. Ik was op mijn twintigste nog een onbeschreven blad: een saaie, ijverige studente, onzeker en stil. Zelfvertrouwen had ik niet op overschot. Heel mijn puberteit ging ik ervan uit dat er geen enkele jongen of man mij ooit als partner zou willen. Toen Rik aandacht aan mij begon te besteden, vond ik dat dus wel leuk. De grijze muis werd opgemerkt door de populaire kerel van de klas en dat streelde mijn ego.

Op een dag stond Rik thuis voor mijn deur om wat nota’s te brengen van lessen die ik gemist had. Heel onbeholpen biechtte hij op dat hij verliefd op me was. Fysiek vond ik hem niet zo aantrekkelijk. Daarom zag ik een relatie niet direct zitten. Ik voelde me schuldig dat ik hem moest afwijzen, dus loog ik dat ik een vorige relatie nog niet verwerkt had. We trokken verder met elkaar op als vrienden, want samen praten en lachen konden we als de besten.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)