Mijn verhaal: Dorien voelt zich schuldig omdat ze twee keer een besmetting opliep tijdens haar zwangerschap

Mijn verhaal: Dorien voelt zich schuldig omdat ze twee keer een besmetting opliep tijdens haar zwangerschap
Getty Images

Doriens tweede kindje overleed toen ze zestien weken zwanger was, en haar derde kindje bleek doof. De oorzaken? Twee virussen die ze opliep tijdens de zwangerschap. En daarover voelt ze zich nog altijd ontzettend schuldig.

Dorien (32): “Dat ik Tijs op een dag moet vertellen dat hij anders is omdat ík tijdens de zwangerschap een virus opliep, en dat zijn sterrenbroer Jaro al na zestien weken in mijn buik overleed door een stomme bacterie, valt me zwaar. Zelfs al zeggen de dokters en mijn man Joris dat ik twee keer een slecht lotje heb getrokken, dat ik brute pech heb gehad, toch voel ik me geregeld nog schuldig.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)