Mijn verhaal: de vrouw van Didier zat dronken achter het stuur toen ze iemand aanreed

Mijn verhaal: de vrouw van Didier zat dronken achter het stuur toen ze iemand aanreed
Getty Images

Iedereen weet dat dronken achter het stuur kruipen not done is. Toch deed Didiers vrouw het: ze keek te diep in het glas en veroorzaakte een auto-ongeval.

Didier (52): “Het gebeurde op een druilerige avond in de herfst van 2017. Ik was alleen thuis, zat wat tv te kijken. Mijn vrouw Anne was rechtstreeks van haar werk naar haar wekelijkse kookcursus gegaan. Op een gegeven moment viel het me op dat ze nog altijd niet thuis was. Ongerust was ik niet meteen, want ze ging na de kookles soms nog iets drinken met een paar medecursisten. ‘Hopelijk houdt Anne het bij thee’, schoot het door me heen. We hadden er al vaker woorden over gehad dat ze soms met een glaasje te veel op achter het stuur durfde plaats te nemen. Zij wuifde dat altijd weg, zei dat ik er te zwaar aan tilde en dat ze dan heus niet dronken was en nog perfect wist wat ze deed.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)