Mijn verhaal: Elke woonde in Dubai en werkte er voor de allerrijksten

Mijn verhaal: Elke woonde in Dubai en werkte er voor de allerrijksten
Getty Images

Toen Elke op een dag besloot om haar valiezen te pakken en naar Dubai te verhuizen, verklaarde haar omgeving haar voor gek. Toch werd het de ervaring van haar leven.

Elke (43): “Ik ben een dromer en een avonturier, altijd al geweest. Als ik later terugkijk op mijn leven, wil ik vooral geen spijt hebben van de dingen die ik níét gedaan heb.

Als meisje keek ik al enorm op naar oorlogsjournalist Rudi Vranckx, die verslag uitbracht vanuit het Midden-Oosten, en droomde ik ervan om hem ooit achterna te reizen. Na mijn hogere studies besloot ik het erop te wagen. Samen met een vriendin trok ik naar Libanon en Syrië, waar we ons onderdompelden in een totaal nieuwe, prachtige cultuur. Eigenlijk wilde ik nog veel langer in Libanon blijven, maar door de oorlog was dat helaas geen optie.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)