Mijn verhaal: Christine (59) moest na haar scheiding opnieuw gaan werken om een minimumpensioen bijeen te sparen

Mijn verhaal: Christine (59) moest na haar scheiding opnieuw gaan werken om een minimumpensioen bijeen te sparen
Getty Images

Toen Christine en haar man uit elkaar gingen, besefte ze pas hoe slecht ze er financieel voor stond. Er zat niets anders op dan te beginnen solliciteren om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.

Christine: “Misschien was ik naïef, maar ik had er voordien nooit bij stilgestaan dat ik er financieel slechter zou voorstaan dan mijn man. Vorig jaar was hij het die na meer dan 35 jaar een einde maakte aan onze relatie, maar ons huwelijk was al lang op sterven na dood. We bleven bij elkaar uit gewoonte, en voor de kinderen natuurlijk. Ik was niet gelukkig in mijn relatie, maar wel met het leven dat ik had. Ik zou er waarschijnlijk zelf nooit de stekker uit getrokken hebben. Toen mijn man dat wel deed, heb ik niet geprotesteerd.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)