Mijn verhaal: François maakte de droom van zijn overleden vrouw waar en emigreerde naar Spanje

Mijn verhaal: François maakte de droom van zijn overleden vrouw waar en emigreerde naar Spanje
Getty Images

François (67): “Ik was negentien jaar toen ik voor het eerst met een vriend naar Spanje trok en ik was meteen verknocht aan het land. Toen ik er enkele jaren later met mijn vrouw Jeannine naartoe ging voor onze huwelijksreis, was dat het begin van een heel lange reeks vakanties in Spanje. Met ons jonge gezinnetje verkenden we verschillende streken, van Noord tot Zuid, maar toen een vriend uit Maasmechelen me overtuigde om eens naar Torrevieja op reis te gaan, voelde het als thuiskomen. Vanaf dat moment brachten we daar zo goed als elke zomervakantie door, onze kinderen hadden het er helemaal naar hun zin. Net als wij. Torrevieja ligt tussen de zee en de bergen en je vindt hier zelfs zoutmeren. Jeannine en ik konden echt ontzettend genieten van deze prachtige omgeving. Er is zoveel licht, de lucht is bijna altijd helderblauw en het is 340 dagen per jaar mooi weer, echt zalig om te vertoeven.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)