Mijn verhaal: Lauren legde met haar zoon een lange, lastige weg af tot hij de diagnose autisme kreeg

Mijn verhaal: Lauren legde met haar zoon een lange, lastige weg af tot hij de diagnose autisme kreeg
Getty Images

De jongste zoon van Lauren bleek zich al snel anders te gedragen dan zijn leeftijdsgenootjes. Na enkele jaren onzekerheid, woedebuien en radeloosheid kwam er enkele maanden geleden een verklaring: Felix zou autistische kenmerken vertonen.

Lauren (38): “Al toen hij peuter was, merkten we dat Felix anders was dan andere kinderen van zijn leeftijd: hij speelde altijd alleen en was extreem in zichzelf gekeerd. Maar wat echt opviel, was hoe koppig hij kon zijn. Wat ik in het begin nog ‘een sterk karakter’ noemde, zeker in vergelijking met zijn oudere broer Cas, helde almaar meer over naar een zoon die ons leven bepaalde.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPENHARTIGE VERHALEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)