Mijn verhaal: het zoontje van Ansie verdronk op vakantie in Portugal

Mijn verhaal: het zoontje van Ansie verdronk op vakantie in Portugal
© Getty Images

Ansie (37) beleefde de nachtmerrie van elke ouder. Op vakantie in Portugal verdronk haar zoontje Vic in het zwembad. Na de donkerste periode in hun leven hebben Ansie en haar gezin nieuw geluk gevonden met de geboorte van Lou.

Michael en ik hadden er een fantastische vakantie op zitten met de kinderen. Vic was zes en Jack was vier, oud genoeg voor een iets meer avontuurlijke reis. Samen met onze vrienden en hun twee kinderen hadden we een prachtige rondreis door Portugal gemaakt. Enkel het weer had een beetje roet in het eten gegooid: het was de slechtste zomer die Portugal in jaren had gekend, en door de vele regen hadden de kinderen amper kunnen zwemmen. Dus toen ze op de laatste dag nog even wilden spelen in het zwembad van ons vakantiehuisje, stemde ik toe. Eigenlijk stonden we op het punt om te vertrekken: Michael was al vertrokken met de auto, en meteen na de lunch zouden ook wij naar de luchthaven gaan om terug naar huis te vliegen. Maar ik wilde de jongens hun plezier niet ontnemen, dus liet ik ze even plonsen.”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)