Mijn verhaal: Maïtés babydochtertje lijdt aan infantiele anorexia

Mijn verhaal: Maïtés babydochtertje lijdt aan infantiele anorexia
Getty Images

Al sinds de geboorte heeft Maïtés dochtertje het erg moeilijk met eten. Na veel persoonlijk onderzoek ontdekte ze dat ze lijdt aan infantiele anorexia, een ziekte die haar en het hele gezin al vaak op de proef heeft gesteld.

Maïté (26): “Lotte worstelde in de baarmoeder al met eten, iets waar we pas achterkwamen na haar geboorte. De dokters ontdekten dat er iets mis bleek met de moederkoek, waardoor Lotte nog in de buik was vermagerd. Ze was zo verzwakt dat ze niet van de borst kon drinken. Dus kolfde ik af. Maar Lotte dronk haar flesjes nooit leeg, waardoor ze altijd héél snel opnieuw honger had.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPENHARTIGE VERHALEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)