Mijn verhaal: Jessica’s nieuwe liefde bleek een loverboy te zijn

Mijn verhaal: Jessica's nieuwe liefde bleek een loverboy te zijn
© Getty Images

Via Facebook leerde Jessica (34) Dirk kennen. Op het eerste gezicht een charmante man, maar na enkele weken werd duidelijk dat Dirk niet de beste bedoelingen had. Ze voelde al die tijd wel dat er iets niet pluis was, maar negeerde telkens haar buikgevoel. Tot Dirk geld begon te eisen, geweld gebruikte en haar dwong om zich te prostitueren.

Jessica: “Ik wil mijn verhaal vertellen om andere vrouwen te waarschuwen. Ik had nooit gedacht dat dit mij, als volwassen vrouw nota bene, zou overkomen. Maar als je er middenin zit, besef je niet wat er gebeurt. Loverboys spelen een sluw psychologisch spelletje waarbij ze je het gevoel geven dat je alle ellende zelf hebt gezocht. Het was pas achteraf, toen ik erover durfde te praten, dat ik begreep dat het niet mijn schuld was.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPENHARTIGE VERHALEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)