4 lezeressen openhartig over hun jeugdliefde: “Ons verhaal is verteld, maar de magie is nooit verdwenen”

4 lezeressen openhartig over hun jeugdliefde: “Ons verhaal is verteld, maar de magie is nooit verdwenen”
© Getty Images

Soms groeit een jeugdliefde uit tot de ware met wie je je leven deelt. Maar vaker vervaagt die jongen van toen tot een herinnering. Vier lezeressen over dat mooie souvenir uit hun jeugd.

Eveline is al 72 jaar trouw aan haar Marcel

Eveline (89): “Kun je geloven dat ik nog elke nacht droom van Marcel? Vanmorgen werd ik vroeger wakker dan normaal en heel even dacht ik: ik moet stil zijn voor Marcel, hij slaapt nog. Pas na een paar seconden besefte ik: Marcel ligt niet meer naast mij, al 21 jaar niet meer. (stil) Ik praat nog elke dag tegen zijn foto, elke avond val ik wenend in slaap. Dat is triestig hé. Ik heb de dokter al gevraagd of dat wel normaal is. Hij zegt dat het komt omdat ik nog zoveel met hem bezig ben. Dat is zo. Ik kan en wil Marcel nooit vergeten.” 

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)