Mijn verhaal: de ouders van Jolien verhuizen naar Noord-Italië

Mijn verhaal: de ouders van Jolien verhuizen naar Noord-Italië
Getty Images

Joliens ouders dromen al lang van een permanente woonst in Noord-Italië. Nu hun pensioen steeds dichterbij komt, worden die plannen concreter en concreter, maar Jolien voelt zich daar niet goed bij.

Jolien (41): “Mijn ouders wonen in hetzelfde dorp als ik, boven de fotowinkel die ze al zo’n vijfendertig jaar uitbaten. Op maandag is de winkel dicht. Vroeger was dat hun vrije dag, maar sinds de komst van hun eerste kleinkind is het hun vaste oppasdag geworden. Zowel mijn twee dochtertjes als de kinderen van mijn broer gingen als baby en peuter op maandag niet naar de crèche, maar naar oma en opa. Nu zitten ze allemaal op de basisschool, waar ze elke maandag om half vier door hen worden afgehaald.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPENHARTIGE VERHALEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)