Mijn verhaal: Koen gooide zijn leven helemaal om na een zware jeugd

Mijn verhaal: Koen gooide zijn leven helemaal om na een zware jeugd
Getty Images

Koen had een vrij normale jeugd, tot de relatie van zijn moeder spaak liep en ze hem begon te verwaarlozen. Bij gebrek aan een veilig nest leerde hij de verkeerde mensen kennen en kwam hij in een neerwaartse spiraal terecht. Tot hij zijn leven radicaal omgooide.

Koen (39): “Tot mijn twaalfde had ik een vrij normale jeugd. Mijn ouders waren wel gescheiden, maar mijn moeder had een nieuwe partner die als een vader was voor mijn broer en mij. Het was pas toen die relatie spaak liep, dat mijn moeder begon te wankelen en ons begon te verwaarlozen. Het gebeurde meer dan eens dat ze dronken in de zetel lag als ik thuiskwam van school. Of dat ik haar in bed betrapte met de zoveelste verovering. De ochtend van mijn communie stond ik enthousiast op, klaar voor het feest waar ik zo lang naar uitgekeken had. Mijn moeder bleek echter niet thuis. Net voor we moesten vertrekken, kwam ze binnen gewaggeld, rechtstreeks van het café.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook deze verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)