Mijn verhaal: Triene-Mie werd emotioneel mishandeld door haar man

Mijn verhaal: Triene-Mie werd emotioneel mishandeld door haar man
Getty Images

Triene-Mie was 20 jaar getrouwd met een man die haar emotioneel mishandelde. “Ik had geen blauwe plekken, maar hij dreigde met van alles. Hij heeft me zelfs proberen te vergiftigen.”

Triene-Mie (56): “Ik was 27 jaar toen ik Joseph ontmoette, mijn prins op het witte paard. Hij was een fantastische man. Hij overlaadde me met complimentjes, met bloemen en geschenken. Ik dacht dat ik het winnende lot van de loterij had gewonnen. Dus natuurlijk zei ik ‘ja’ toen hij me ten huwelijk vroeg. Waarom zou ik twijfelen? Maar een paar uur na ons huwelijk verscheen de eerste barst in dat ideale plaatje. Ik was nog maagd en had uitgekeken naar een tedere, liefdevolle huwelijksnacht. Maar zo ging het helemaal niet.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)