Mijn verhaal: Lot mist haar zus, die het contact met de familie verbroken heeft

Mijn verhaal: Lot mist haar zus, die het contact met de familie verbroken heeft
Getty Images

Lot heeft haar zus Maaike al vijf jaar niet meer gezien. Ze verbrak alle contact met de familie, en dat valt haar zwaar. Hier vertelt ze haar verhaal.

Lot (33): “Op bijna alle foto’s uit mijn kindertijd staan Maaike en ik zusterlijk naast elkaar. Ze is veertien maanden jaar jonger dan ik; door dat kleine leeftijdsverschil zijn we min of meer samen opgegroeid. We zaten op dezelfde school en in dezelfde jeugdbeweging, gingen samen naar de tekenles en samen logeren bij oma en opa. Natuurlijk maakten we af en toe ruzie, zoals alle zussen, maar we waren toch vooral heel close en hecht.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)