Mijn verhaal: Sara’s lichaam weigerde dienst na een zware burn-out

Mijn verhaal: Sara’s lichaam weigerde dienst na een zware burn-out
Getty Images

Na een zware burn-out, veranderde Sara van de ene op de andere dag van een zelfverzekerde, jonge vrouw naar een schim van zichzelf. Dit is haar verhaal.

Sara (35): “De Iron Lady noemden ze me vroeger op het werk. Ik was hard voor mezelf, maar ook voor anderen. Ik ben een perfectionist en dus verwachtte ik dat iedereen zijn uiterste best deed, elke dag opnieuw. Op mijn trouwfoto van vier jaar geleden zie ik nog hoe ik toen was: slank, zelfverzekerd, rechtdoorzee. Niets kon me raken, dacht ik. Maar amper enkele weken na die grote dag veranderde alles. Zo erg, dat mijn collega’s me nu nooit meer zouden herkennen. Uiterlijk niet, met mijn extra kilo’s en schuifelstapjes, maar zeker ook innerlijk niet. Ik ben nu de eerste om mild te zijn, om op te komen voor zelfzorg. En dat had ik veel vroeger moeten doen.

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)