Mijn verhaal: Sara’s lichaam weigerde dienst na een zware burn-out

Mijn verhaal: Sara’s lichaam weigerde dienst na een zware burn-out
Getty Images

Na een zware burn-out, veranderde Sara van de ene op de andere dag van een zelfverzekerde, jonge vrouw naar een schim van zichzelf. Dit is haar verhaal.

Sara (35): “De Iron Lady noemden ze me vroeger op het werk. Ik was hard voor mezelf, maar ook voor anderen. Ik ben een perfectionist en dus verwachtte ik dat iedereen zijn uiterste best deed, elke dag opnieuw. Op mijn trouwfoto van vier jaar geleden zie ik nog hoe ik toen was: slank, zelfverzekerd, rechtdoorzee. Niets kon me raken, dacht ik. Maar amper enkele weken na die grote dag veranderde alles. Zo erg, dat mijn collega’s me nu nooit meer zouden herkennen. Uiterlijk niet, met mijn extra kilo’s en schuifelstapjes, maar zeker ook innerlijk niet. Ik ben nu de eerste om mild te zijn, om op te komen voor zelfzorg. En dat had ik veel vroeger moeten doen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)