Mijn verhaal: Marja verliet haar psychisch zieke man

Mijn verhaal: Marja verliet haar psychisch zieke man
Getty Images

Toen Marja’s man gediagnosticeerd werd met schizofrenie en een gevaar voor zichzelf en haar gezin werd, besloot ze hem te verlaten. Maar toen ze een jaar later een relatie met een andere man aanging, reageerden verschillende kennissen wel erg negatief. Lees hier haar verhaal:

Marja (44): “Als ik aan Joris denk, de vader van mijn kind, dan is het met weemoed en spijt. Om een relatie die zo mooi is gestart, en toch zo triest is geëindigd. En ook al ben ik intussen alweer jaren gelukkig met een andere man, Joris heeft nog altijd een speciaal plekje in mijn hart. Niet de Joris van op het einde, die ik nog amper herkende en voor wie ik soms bang was, maar de man op wie ik verliefd ben geworden en met wie ik veel mooie jaren heb gekend. Tot zijn ziekte hem steeds meer in de greep kreeg en steeds verder van me wegvoerde. Joris heeft schizofrenie.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)