Mijn verhaal: Yvonne woont met haar gezin in een safaripark in Zuid-Afrika

Mijn verhaal: Yvonne woont met haar gezin in een safaripark in Zuid-Afrika
Getty Images

Voor veel mensen blijft het een verre droom, maar Yvonne deed het: voor de liefde mijlenver van huis gaan wonen. Haar nieuwe thuis? Een wondermooi safaripark in Zuid-Afrika.

Yvonne (34): “Ik heb altijd graag gereisd. Op mijn vijfentwintigste was ik in vierenvijftig landen geweest, en had ik verschillende maanden door Australië en Amerika getrokken. Maar ik besloot dat het tijd was om me te settelen. Ik zou nog één grote, verre trip maken en dan alleen gaan wonen. Ik wilde vrijwilligerswerk doen in Zuid-Afrika en ging er aan de slag in een olifantenpark. Daar viel mijn oog al snel op de Zuid-Afrikaanse Leonard, die er werkte als elephant monitor en research technician. In het begin was hij niet meer dan een vakantielief, maar dat veranderde snel…

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)