Heimwee naar Hotel Mama: redactrice Nele ging nog eens een weekje thuis logeren

Heimwee naar Hotel Mama: redactrice Nele ging nog eens een weekje thuis logeren
Getty Images

Het is alle dagen open, wordt met liefde gerund en is all-inclusive: Hotel Mama. Nele vroeg zich af hoe het zou zijn om er als volwassene weer in te checken. Zomaar, omdat het kan.

Thuiskomen

Krrràk… Met ingehouden adem sluip ik voorzichtig de draaitrap op. Mijn handen rusten op het koele metaal, waarbij ik mijn gewicht met uiterste precisie voorzichtig verplaats van de ene trede op de andere. Ik weet nog exáct waar het kraakt, dus sla ik zo gezwind als mijn 38-jarige lijf het toelaat dat ene knarsende treetje over dat mijn mama uit haar lichte slaap kan halen, net als ruim twintig jaar geleden.

“Waar ik vroeger als prille twintiger ongeduldig stond te trappelen om op eigen benen te staan, wou ik nu maar één ding: mijn mama.”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)