Openhartig: 3 lezeressen over de moeilijke jaren na hun scheiding

Openhartig: 3 lezeressen over de moeilijke jaren na hun scheiding
Getty Images

Een scheiding stopt niet op het moment dat je uit elkaar gaat. In de tijd erna moet je niet alleen jezelf opnieuw uitvinden, maar ook de band met je ex anders vormgeven. Anne-Sophie, Leen en Tine vertellen hoe ingrijpend dat is.

Anne-Sophie (28)

… was net bevallen van haar dochtertje, toen ze ontdekte dat haar partner vreemdging. Kort erna besloten ze te uit elkaar te gaan.

“Zou Emma tegen het nieuwe lief van mijn ex ook mama zeggen? Daar ben ik zo bang voor”

Anne-Sophie: “Het was lente en de zon scheen toen ik terugkeerde van een wandeling in de velden met mijn mama en kersverse baby-dochtertje. Iedereen was blij en ik genoot volop van al die kleine en grote geluksmomenten met mijn familie en nieuwe gezin. Maar die dag, tijdens de terugrit naar huis, donderde ik van mijn roze wolk. Het was een telefoontje van een onbekende man die mijn wereld deed schudden en trillen, want aan de andere kant van de lijn hoorde ik hem beweren dat zijn vriendin iets zou hebben met mijn vriend. Ik zat te rillen achter het stuur, en keek in de ogen van de baby in de maxi-cosi naast me. Dit kon niet, dit geloofde ik niet.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Ook deze lezeressen vertellen hun openhartige verhaal:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)