Deze lezeressen verhuisden voor hun kleinkinderen

Deze lezeressen verhuisden voor hun kleinkinderen
Getty Images

Als je kinderen en kleinkinderen veraf wonen, mis je veel. Dan kriebelt het weleens om bij hen in de buurt te gaan wonen. Deze oma’s en opa’s zetten die stap en genieten nu dagelijks van hun kleinkindgeluk. En dat is absoluut wederzijds!

Verhuisd voor de kleinkinderen

Sabine en Guy

Sabine en Guy verhuisden van het Limburgse Helchteren naar het Vlaams-Brabantse Haacht, 66 km verderop.

Sabine (55): “Guy en ik hebben ons ganse leven in dezelfde straat in een gehucht van Helchteren gewoond; eerst bij onze ouders, dan samen, en ten slotte met ons gezin. Ons huis stond naast het huis van mijn ouders, en dat was, zeker met jonge kinderen en Guy die af en toe lang naar het buitenland moest voor zijn werk, gezellig en handig. Mijn moeder kon onze kinderen opvangen wanneer dat nodig was, en dat maakte alles makkelijker. Zo wilde ik er later ook graag zijn voor onze kinderen en kleinkinderen. Nooit gedacht dat we hiervoor naar een andere provincie zouden verhuizen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)