Openhartig: Chantal en Ingrid vonden de liefde bij een weduwnaar

Openhartig: Chantal en Ingrid vonden de liefde bij een weduwnaar
© Getty Images

Een relatie beginnen met een weduwnaar, is een verhaal van vreugde én verdriet. Maar Chantal en Ingrid bewijzen dat zo’n oude en nieuwe liefde perfect naast mekaar kunnen bestaan.

Chantal is 8 jaar samen met de weduwnaar van haar overleden vriendin

Chantal (56): “Ik ben ondertussen acht jaar samen met Walter, maar eigenlijk is het Greetje, zijn overleden vrouw, die ons aan elkaar ‘gekoppeld’ heeft. En daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor.

Greetje en ik, dat was vriendschap door dik en dun. Ik heb haar leren kennen via de hengelclub waar we allebei lid van waren. Na al die jaren waren we echte maatjes geworden, we vertelden elkaar alles en konden altijd bij elkaar terecht met onze zorgen. Ook met haar man Walter klikte het vrijwel meteen. Ik kende veel mensen in de club, maar het liefst van al trok ik toch met hen twee op, Greetje en Walter. Als koppel hadden ze het helaas niet gemakkelijk, want Greetje had borstkanker. Ze had zich al eens door die ziekte heen gesparteld, maar tien jaar geleden is ze hervallen. Greetje besloot meteen om opnieuw keihard te vechten. Maar je zag gewoon aan alles dat die tweede keer er veel harder inhakte…

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)