Schattig: Pasgeboren spruit heeft een wel heel bijzondere moedervlek

Door Rani Merckx

Veertien maanden geleden kregen Murat Engin en zijn vrouw Zelda uit Turkije een flinke zoon, Çinar. Hoewel de geboorte van je eerste kindje op zich al fantastisch is, gaat de kleine spruit ook nog eens de hele wereld rond. En wel hierom:

Love baby

Bevallen van je eerste kindje: het is iets dat je voor altijd zal bijblijven. Voor Murat en Zelda bracht deze bevalling een nog grotere verrassing met zich mee. Hun kleine Çinar werd namelijk geboren met een hartvormige geboortevlek op zijn voorhoofd. In een interview met The Daily Mail legt papa Murat uit hoe de verzorgers in het ziekenhuis met verstomming stonden: “De verpleegster riep ‘Oh mijn god, niet te geloven. Het is een liefdesbaby’. Al gauw trokken andere verpleegsters een selfie met mijn zoon. Toen mijn vrouw onze zoon voor het eerst zag, barstte ze in tranen uit. Het was werkelijk een liefdesgeschenk van god!”

Hartendief

Wat precies aan de basis ligt van dit unieke plekje is nog niet bekend. Maar de fiere ouders zijn maar wat gelukkig met hun zoon. Geboren uit liefde en geboren om voor altijd lief te hebben. Wat een kleine hartendief!

Lees ook deze schattige artikels:

 

Partner Content