Openhartig: als je je stiefkind na de scheiding niet meer mag zien

Openhartig: als je je stiefkind na de scheiding niet meer mag zien
Getty Images

Je wordt verliefd op een partner die al kinderen heeft. Je sluit hen in je hart en zorgt voor hen als je eigen kroost. En dan loopt het huwelijk stuk en moet je hen weer afgeven… Tinne, Steven en Nele maakten het mee.

Tinne heeft al jaren geen contact meer met haar stiefzoon

“Zes jaar zorgde ik dag en nacht voor mijn stiefkinderen. Na de scheiding mocht ik hen zelfs niet meer zíén. Daar ben ik kapot van geweest”

Tinne (45): “Ik ben negen jaar na mijn scheiding nog steeds bewust vrijgezel. Gaan samenwonen met een man die al kinderen heeft? Nooit meer. Ik ben minnares geweest, heb een latrelatie gehad, maar voor stiefkinderen ben ik bang geworden. Bang om een band op te bouwen en hen nadien kwijt te raken. Bang dat het niet zal klikken, dat ik hen niet zal aankunnen, dat ook. Na wat ik heb meegemaakt, heb ik duizend angsten over kinderen van een ander.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)