Openhartig: Suzanne mag sinds een halfjaar haar kleinkinderen niet meer zien

Openhartig: Suzanne mag sinds een halfjaar haar kleinkinderen niet meer zien
Getty Images

Grootouders die hun kleinkinderen niet meer mogen zien, het komt vaker voor dan je denkt. Suzanne is een van hen en getuigt over dat afschuwelijke gemis. “De pijn gaat nooit weg, maar ik blijf vechten. En hopen.”

Suzanne (63): “Vroeger dacht ik dat het soort familiedrama waarin ik ben beland enkel in films voorkwam, maar ondertussen weet ik wel beter. Het kan iedereen overkomen en het komt veel meer voor dan je zou denken. Het moment waarop mijn achtjarige kleindochter mij kwam vertellen dat ze van haar mama niet meer mee naar huis mocht, was één van de verschrikkelijkste momenten in mijn leven.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)