Eindelijk uit de schulden: zij zochten én vonden hulp

Eindelijk uit de schulden: zij zochten én vonden hulp
Getty Images

Soms zijn een paar flinke tegenslagen voldoende om in een spiraal van financiële ellende terecht te komen. Ingrid en Cindy trokken tien jaar geleden aan de alarmbel en kropen gelukkig uit het donkere gat.

Financiële rampspoed

 

Ingrid belandde in een financiële put na een paar fout gelopen relaties

Ingrid (64): “Toen mijn kinderen opgroeiden, was er van financiële zorgen geen sprake. Ik heb altijd keihard en ook graag gewerkt. De mooiste jaren bracht ik door als cafébazin achter de toog. Ik genoot ervan om onder de mensen te zijn. Nadat bleek dat mijn man een affaire had – met een van de klanten nota bene – besloot ik op mijn negenenveertigste heel stoer om in mijn eentje een ander café te huren.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)