Maaike zat jaren in schuldbemiddeling: “Elke dag kiezen tussen eten kopen of een rekening betalen, daar ga je aan kapot”

Maaike zat jaren in schuldbemiddeling: “Elke dag kiezen tussen eten kopen of een rekening betalen, daar ga je aan kapot”
Getty Images

Het begon met één onbetaalde rekening. En toen nog één. En nog één. Tot de schuldenberg zo hoog was dat ze er zelf niet meer uit geraakte. Maaike kreeg schuldbemiddeling en is na jaren helemaal schuldenvrij.

Maaike (38): “Ik kom uit een warm, goed nest, heb fijne ouders en had een degelijke opvoeding. En toch liep het bij mij – in tegenstelling tot bij mijn zussen – al op jonge leeftijd uit de hand. Ik was amper veertien toen ik begon te experimenteren met drugs en tegen mijn zeventiende was ik zwaar verslaafd.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)