Uniek gesprek met Willy Sommers: “Iedereen zei: ‘Tien om te Zien presenteren? Niet doen!’ Maar ik was eigenwijs en deed het tóch” (deel 4/5)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bij Libelle lieten we de zon in ons hart, want we ontvingen de übersympathieke Willy Sommers voor een openhartige babbel. Hij bracht daarbij een aantal nostalgische foto’s mee van bijzondere momenten uit zijn leven, waar hij graag uitgebreid over vertelt.

Vandaag heeft Willy het over zijn heerlijke periode bij ‘Tien Om Te Zien’, hoe hij naast zanger ook presentator werd, de start van het VTM-imperium en hoe bijzonder hij het vond daar bij te zijn.

DE KONING VAN HET VLAAMSE LIED

Willy Sommers heeft geen introductie meer nodig. Een van Vlaanderens meest iconische zangers, de koning van het Vlaamse lied, staat intussen 50 jaar op de planken en verovert nog steeds menig harten terwijl hij moeiteloos alle generaties weet samen te brengen. Zowel jong als oud zingen grote hits als ‘Zeven anjers, zeven rozen’, ‘Als een leeuw in een kooi’ en ‘Laat de zon in je hart’ noot voor noot mee. En de hitmachine draait nog steeds op volle toeren, want Willy’s agenda staat al goed gevuld tot zelfs eind volgend jaar, met optredens in het binnen- én buitenland.

Willy Sommers over ‘Tien Om Te Zien’

Muziek is Willy’s leven – dat wist hij ons zelf te vertellen – maar er is natuurlijk ook meer dan dat. Redactrice Lynn ontving Willy in het zonovergoten Oostduinkerke voor een nostalgisch gesprek. Kijk je mee naar de bovenstaande video?

Met dank aan Westtoer en Villa Paradis (Koksijde-Oostduinkerke) voor de mooie videolocatie.

Bekijk zeker ook de andere delen:

En mis deze video met Dana Winner niet:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)