Uniek gesprek met Willy Sommers (deel 1/5): “Ik heb nog nooit een optreden geannuleerd, maar toen een hartaanval dreigde, moést ik wel”

Uniek gesprek met Willy Sommers (deel 1/5): "Ik heb nog nooit een optreden geannuleerd, maar toen een hartaanval dreigde, moést ik wel"

Bij Libelle lieten we de zon in ons hart, want we ontvingen de übersympathieke Willy Sommers voor een openhartige babbel. Hij bracht daarbij een aantal nostalgische foto’s mee van bijzondere momenten uit zijn leven, waar hij graag uitgebreid over vertelt.

Vandaag heeft hij het over hoe hij de coronacrisis beleefde, zijn plotse hartoperatie en hoe zijn carrière eigenlijk begonnen is. Zo kwamen we te weten dat het geen haar scheelde of Willy Sommers had een volledig ander repertoire gehad …

De koning van het Vlaamse lied

Willy Sommers heeft geen introductie meer nodig. Een van Vlaanderens meest iconische zangers, de koning van het Vlaamse lied, staat intussen 50 jaar op de planken en verovert nog steeds menig harten terwijl hij moeiteloos alle generaties weet samen te brengen. Zowel jong als oud zingen grote hits als ‘Zeven anjers, zeven rozen’, ‘Als een leeuw in een kooi’ en ‘Laat de zon in je hart’ noot voor noot mee. En de hitmachine draait nog steeds op volle toeren, want Willy’s agenda staat al goed gevuld tot zelfs eind volgend jaar, met optredens in het binnen- én buitenland.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer zomervideo’s:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)