Week van de Zorg: breng een ode aan iedereen die zorgt

Door Isabelle Ignoul

Dat de zorgsector voor ongekende uitdagingen heeft gestaan, en nog steeds staat, is een feit. Daarom verdient iedereen die zorgt het om deze week, tijdens de Week van de Zorg, extra in de bloemetjes gezet te worden. Of liever: in de liedjes. Want met de Ik hou van u-campagne slaat de welzijns- en zorgsector de zangstemmen in elkaar. Een staande ovatie graag!

Ode aan iedereen die zorgt

Dit jaar geen opendeurdagen, maar wel een speciale Week van De Zorg. Met de campagne ‘Ik hou van u’ brengt de sector een ode aan iedereen die zorgt, van de professionele zorgverleners en de vrijwilligers tot de mantelzorgers. Op élke zorghoed steekt de sector een dikke pluim, want dat is meer dan verdiend.

Dat doen ze door er deze week, van 15 maart tot 21 maart, een echte feestweek van te maken. Informeren en verbinding staan centraal, maar ook zingen, babbelen, elkaar ontmoeten en zoveel meer.

#ikhouvanu

Omdat zingen mensen verbindt en blij maakt, loopt er deze week een heuse zangchallenge. Elke organisatie in zorg en welzijn wordt opgeroepen om hun zangstemmen alvast te smeren en mee te doen.

Het concept is eenvoudig: maak met jullie organisatie – of gewoon in je eentje! – een versie van ‘Ik hou van u’ – de wondermooie oorwurm van Noordkaap – en gooi het tijdens deze Week van de Zorg op jullie socialemediakanalen met de hashtags: #ikhouvanu en #dagvandezorg.

Zing mee!

Dus werk je in de zorg en wil je graag met je team je collega’s een zingend hart onder de riem steken? Doe dan mee en bouw zo mee aan een fantastisch, uitbundig en divers koor.

Op zoek naar tekst en muziek? Hier vind je alvast alles wat je nodig hebt om jullie ‘koor’ te lanceren. 🙂

Inspiratie of een duwtje in de rug nodig? Hier vind je al een voorsmaakje van de eerste inzendingen.

Bron: dagvandezorg.be

 

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

 

Partner Content