Zo trots op jou: 7 lezeressen vertellen hun geliefden hoe trots ze op hen zijn

Zo trots op jou: 7 lezeressen vertellen hun geliefden hoe trots ze op hen zijn
Getty Images

We denken het vaak genoeg, maar zeggen het te weinig. Deze lezeressen zochten naar de juiste woorden om uit te drukken hoe trots ze zijn op bepaalde personen in hun leven. 

Dit wilde ik je even laten weten …

Els bewondert hoe dochter Diede en schoonzoon Nisse omgaan met de leukemie van hun dochtertje

Els (52):20 november 2019, een dag die mijn man en ik ons helemaal anders hadden voorgesteld. Het was een typische woensdag waarop we met alle kinderen en kleinkinderen gezellig rond de tafel zaten. Alleen was Oone, de oudste van mijn dochter Diede en schoonzoon Nisse, al een tijdje uit haar doen. Het loopfietsje waarop ze úren aan een stuk door het huis croste, bleef in de hoek liggen. ‘Mijn benen doen pijn’, zei ze. Wat ons het meest verontrustte, was haar gezichtje dat helemaal geel kleurde.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer hartverwarmende verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)