SOS opvoeding: “Ik heb het gevoel dat ik er niet toe doe als vader. Ik ben niet de papa die ik wil zijn”

SOS opvoeding: "Ik heb het gevoel dat ik er niet toe doe als vader. Ik ben niet de papa die ik wil zijn"
Getty Images

Erwin, gescheiden en papa van tieners Senne en Louise, komt tips vragen om de band met zijn kinderen te verbeteren.

Wat zegt papa Erwin?

Erwin (51): “Mijn vrouw en ik zijn intussen een jaar uit elkaar. Ik heb een nieuwe relatie, mijn vrouw ook. Ik heb een zoon van zestien, Senne, en een dochter van twaalf, Louise. Mijn kinderen zijn erg belangrijk voor mij.

Zelf heb ik nooit een goede relatie gehad met mijn ouders. Mijn vader was nooit thuis en jammer genoeg is hij overleden op het moment dat hij met pensioen ging. Mijn moeder was erg geëngageerd in allerlei vrijwilligersbewegingen. Hierdoor heb ik altijd het gevoel gehad dat ik op de tweede plaats kwam. Er was nooit tijd om iets te bespreken of iets te vragen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPVOEDINGSKWESTIES:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)