Moeders met de handen in het haar: “Het lijkt alsof onze dochter haar levensvreugde kwijt is”

Moeders met de handen in het haar: "Het lijkt alsof onze dochter haar levensvreugde kwijt is"
Getty Images

Mama Inge en moeke Anja denken dat hun dochter Jolien (21) depressief is en willen graag dat zij daar eens over praat met iemand.

Wat zegt mama Inge?

“Jolien trekt zich helemaal terug, praat amper nog met ons. Terwijl ze vroeger zoveel vertelde”

Inge (55): “Ik maak me zorgen over Jolien. Soms vraag ik me af of ze misschien door die hele coronatoestand in een depressie is gesukkeld. Ze trekt zich vaak terug op haar kamer en als ze bij ons aan tafel zit, zegt ze amper een woord. Op de vragen die we stellen, geeft ze maar heel korte antwoorden. ‘Hoe was het vandaag?’ ‘Goed.’ ‘Heb je deze week nog lessen op de campus?’ ‘Ik denk het niet.’ ‘Heb je nog vriendinnen gehoord?’ ‘Jahaaaa.’

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPVOEDINGSKWESTIES:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)