SOS opvoeding: “Ik heb ontdekt dat mijn 16-jarige dochter naaktfoto’s krijgt van haar vriendje, en ben bezorgd dat zij ook foto’s van zichzelf terugstuurt”

SOS opvoeding: “Ik heb ontdekt dat mijn 16-jarige dochter naaktfoto's krijgt van haar vriendje, en ben bezorgd dat zij ook foto's van zichzelf terugstuurt”
Getty Images

Alleenstaande papa Herman (44) heeft ontdekt dat zijn dochter Emma (16) naaktfoto’s krijgt van haar vriendje en maakt zich daar zorgen over. 

Wat zegt papa Herman?

“Beseft Emma niet dat zulke naaktfoto’s een eigen leven gaan leiden op internet?”

Herman (44): Ik zit met de handen in het haar. Ik maak mij grote zorgen om mijn dochter Emma: zij is heel impulsief, denkt niet na en belandt zo voortdurend in de problemen. Op dat vlak lijkt ze enorm op haar mama, die jammer genoeg drie jaar geleden is gestorven. Soms vraag ik mij zelfs af of Emma’s onbezonnen gedrag met de dood van haar mama te maken heeft. Emma heeft altijd al veel interesse gehad in jongens en heeft nu sinds acht weken verkering met een jongen van 17. Volgens mij is dit haar eerste echte vriendje. Ik heb de indruk dat ze heel verliefd is en dat het allemaal wat verder gaat dan handjes vasthouden. Het lijkt ook of die jongen veel meer initiatief neemt. Hij belt haar elke avond en stuurt de hele tijd sms’jes en ze zien elkaar ook veel. Ik heb het gevoel dat ze hem niets wil weigeren uit schrik dat hij het zal uitmaken. Ik merk dat ze bijna niet meer met haar vriendinnen afspreekt.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER OPVOEDINGSKWESTIES:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! seconden

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)