SOS opvoeding: “Onze zoon heeft een heel negatieve vriendengroep en we zijn bang dat hij zijn toekomst weggooit”

SOS opvoeding: “Onze zoon heeft een heel negatieve vriendengroep en we zijn bang dat hij zijn toekomst weggooit”
Getty Images

Liesbeths veertienjarige zoon laat zich meeslepen door zijn ‘slechte’ vrienden. Ze maakt zich dan ook ernstige zorgen over zijn toekomst en ging te rade bij psychotherapeut Sven Bussens.

Wat zegt mama Liesbeth?

“Laatst had hij iets gestolen in een winkel. Doet hij dat om indruk te maken op zijn vrienden?”

Liesbeth (45): “Martijn, de oudste van onze drie jongens, liegt en bedriegt. Hij heeft al regelmatig frisdrank gestolen in de winkel op de hoek van onze straat. Ik snap niet waarom hij dit doet. Hij kan mij gerust om een blikje vragen om mee te nemen naar school of geld vragen om er eentje te kopen. De laatste keer heeft de eigenaar van de winkel hem betrapt toen hij het blikje in zijn jaszak verstopte. Gelukkig ken ik die man en hebben we het onderling kunnen oplossen. Anders had de politie er nog bijgehaald moeten worden, stel je voor…

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

MEER LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! seconden

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)