SOS opvoeding: “Mijn zesjarige dochter lijkt de hele tijd kwaad op mij. De kleinste dingen zorgen voor boze reacties”

SOS opvoeding: “Mijn zesjarige dochter lijkt de hele tijd kwaad op mij. De kleinste dingen zorgen voor boze reacties”
Getty Images

Liesbeths dochter Sien van zes lijkt de hele tijd boos op haar. Liesbeth vraagt zich af of dat komt doordat zij en Siens vader een jaar geleden zijn gescheiden.

Wat zegt mama Liesbeth?

“Sien zegt vaak dat ik haar toch niet lief vind. Harde woorden voor een kind van zes”

Liesbeth (35): “Mijn ex-man Gert en ik zijn nu een jaar gescheiden. Nog niet officieel, maar we wonen wel al negen maanden apart. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan. We hebben nooit echt veel ruzie gemaakt, er was gewoon niets meer tussen ons. In het begin bleef Gert af en toe eens slapen en probeerden we nog zoveel mogelijk dingen samen te doen met Sien, onze dochter van zes. Nu Gert een nieuwe vriendin heeft en ik ook af en toe afspreek met iemand, is dat wat verwaterd.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! seconden

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)