Ja, ik wil, en wel nu: deze koppels zijn toch nog getrouwd in 2020

Ja, ik wil, en wel nu: deze koppels zijn toch nog getrouwd in 2020

2020 zal ongetwijfeld het jaar zijn waarin de trouwcijfers een flinke duik namen. Heel wat koppels stelden hun grote dag immers uit. Deze acht lezeressen besloten om mekaar tóch het jawoord te geven.

Laura (28) liet haar huwelijksweekend in Italië toch doorgaan

Foto’s wettelijke trouw (links): Saskia Gijbels • Foto’s Italië (rechts): Paolo Bernardotti

Trouwde met Christophe voor de wet op 22 augustus – Trok later met 13 vrienden en familieleden naar Italië voor een huwelijksweekend

Laura: “Geen van ons twee wilde een groots huwelijksfeest. Maar een huwelijksweekend met onze beste vrienden en familie in het buitenland, dát leek ons wel wat! Dus trokken we na heel wat research in november vorig jaar naar Piëmonte, Italië, om er een kleine B&B aan een wijngaard te bezoeken. We arriveerden in de gietende regen, maar wisten: dit is waar we willen trouwen!Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer liefdevolle verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)