SOS relatie: “Ja, ik heb stomme dingen gedaan. Maar dat was omdat ik me eenzaam voelde”

SOS relatie: "Ja, ik heb stomme dingen gedaan. Maar dat was omdat ik me eenzaam voelde"
Getty Images

Bart (47) en Karin (48) zijn 20 jaar gehuwd. Bart kan de conflicten thuis niet meer aan en woont voorlopig op hun appartement aan zee. Relatiedeskundige Rika Ponnet geeft advies.

Wat zegt Karin?

“Op het werk ben ik twee keer een affaire begonnen. Niet omdat ik Bart niet graag zag, maar omdat ik van die mannen de aandacht kreeg die hij me niet gaf”

Karin: “Ik leerde Bart kennen toen ik 24 was, zijn beste vriend was bevriend met mijn broer. Ik vond hem vooral fijn gezelschap, we deden veel dingen samen, en dat was altijd tof. Bart adoreerde mij en deed er alles aan om mij gelukkig te maken. Te veel, denk ik nu. Ik werd ondanks al die aandacht verliefd op zijn beste vriend, een passie die me niet losliet, dus verliet ik Bart en trok ik, nogal impulsief, in bij Filip. Daar kreeg ik snel spijt van, Filip was enkel met zichzelf en zijn carrière bezig. Ik miste Bart, vroeg hem om een tweede kans, en kreeg die direct.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)