SOS relatie: “Ik stond er vooral alleen voor in ons gezin. We leefden op den duur naast elkaar”

SOS relatie: "Ik stond er vooral alleen voor in ons gezin. We leefden op den duur naast elkaar"
Getty Images

Lien (35) en Gregory (36) zijn al drie jaar uit elkaar. In die tijd woonden hun dochter en zoon voornamelijk bij Lien. Maar nu wil Gregory zijn kinderen vaker zien.

Wat zegt Lien?

“Ik vind het vreemd dat zijn vaderlijke gevoelens nu ineens de kop opsteken. Volgens mij is hij jaloers op mijn relatie”

Lien: “Ik ken Gregory al sinds de middelbare school. Op mijn achttiende was ik schoolmoe en ging ik werken voor een poetsdienst, wat ik tot op vandaag met plezier doe. Het geeft me de mogelijkheid goed voor mijn gezin te zorgen. Gregory studeerde boekhouden en ging werken voor een baas. We kregen kinderen, bouwden een huis, het ging allemaal goed. We waren een gewoon gezinnetje. Tot Gregory besliste zelfstandige te worden. Een eigen zaak was iets waarvan hij altijd al droomde, maar wat ik niet goed zag zitten. Ik wist dat ik er vooral alleen ging voor staan in ons gezin en dat er nog weinig tijd zou zijn voor andere dingen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)