SOS relatie: “Ik kan mijn man niets verwijten, maar toen ik mijn yogaleraar leerde kennen, viel ik voor hem als een blok”

SOS relatie: "Ik kan mijn man niets verwijten, maar toen ik mijn yogaleraar leerde kennen, viel ik voor hem als een blok"
Getty Images

Laurence (45) en Johan (47) zijn 23 jaar samen en hebben twee dochters. Laurence is verliefd geworden op haar yogaleraar en weet niet hoe het verder moet. Relatietherapeute Rika Ponnet geeft raad.

Wat zegt Laurence?

“Johan heeft nooit over gevoelens kunnen praten. Jens wel, ik viel voor hem als een blok”

Laurence: “Ik leerde Johan kennen via zijn zus die samen met mij verpleegkunde studeerde. Op ons afstudeerfeestje kwam hij mee, het klikte en we zijn een jaar later getrouwd. We kregen snel onze kinderen, wat ik goed vond, want ik wilde graag een jonge moeder worden. Ik kan Johan niets verwijten: hij is een betrokken papa en man, wij hebben een goed huwelijk en ik zie hem nog altijd graag, maar wat ik voel voor Jens is zo sterk, dat kan ik met geen woorden omschrijven.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)