SOS relatie: “Seksueel loopt het al jaren niet goed tussen ons en dat weegt heel zwaar”

SOS relatie: "Seksueel loopt het al jaren niet goed tussen ons en dat weegt heel zwaar"
Getty Images

Fanny (44) en Mario (45) zijn zestien jaar getrouwd en hebben een dochter van twaalf. Professioneel gaat het hen voor de wind, maar Fanny ervaart op het vlak van seksualiteit een groot gemis.

Wat zegt Fanny?

“Ik voel me maar echt geliefd als er regelmatig gevreeën wordt. Eén keer om de drie maand vind ik te weinig”

Ik leerde Mario kennen toen ik 27 was. Ik werkte als IT-consultant, hij was aankoper in het bedrijf waar ik een tijdelijke opdracht had. Ik bewonderde zijn werkkracht en ambitie, vond hem charmant. We trouwden na een jaar en niet veel later kreeg Mario een aanbod als expat. Ik vond dat we die kans moesten grijpen. Ik heb mijn werk opgezegd en we zijn samen vertrokken. We woonden de afgelopen vijftien jaar op meer dan tien plaatsen. Als we ergens waren, dan nog was Mario veel op reis. Toen ik 33 was, is Lucie, onze dochter, geboren in een Amerikaans ziekenhuis. Mario was niet bij de bevalling aanwezig. Hij zat in Dubai en had zijn vlucht gemist. Ik relativeerde dat toen, maar voel nu dat al die grote en kleine momenten die hij er niet was, een bagage vormen die ons huwelijk geen deugd heeft gedaan. Ik denk dat we de afgelopen zestien jaar amper zes jaar écht samen zijn geweest. Ondertussen zat ik niet stil. Ik bleef werken als consultant, studeerde, stond in voor de zorg van Lucie. Ik leefde jaren uit een koffer. En ja, ik heb op prachtige plaatsen gewoond, maar ik voelde me er meestal erg eenzaam en was ook vaak te moe om ervan te genieten.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)