5 opbergideeën voor rondslingerend speelgoed

5 opbergideeën voor rondslingerend speelgoed

Struikel jij regelmatig over de blokken of poppen van je kind? Geen nood: met deze leuke opbergideeën is rondslingerend speelgoed verleden tijd!

1. Hippe opbergkisten

Opbergkist-ladylemonade

Bron: Lady Lemonade

Koop een paar houten opbergkisten en geef ze zelf een originele toets. Beschilder ze of kleef er een mooi papiertje op, zet er een paar wielen onder en klaar!

 

 

 

2. Mooi boekenrekje

Boeken-zelfmaakideetjes

 

Bron: Zelfmaakideetjes

Geen plaats meer in de kast voor al die kinderboeken? Niet erg, want de mooiste boeken verstop je niet in een boekenkast, maar laat je gewoon zien! Hang een paar houten plankjes op en stal er de boeken op uit. Niet alleen een leuk opbergidee, maar ook mooi als decoratie.

 

 

 

 

 

3. Schuif onder het bed

Onder bed

Bron: Great Little Trading Co.

Onder het bed van je kind kun je heel wat speelgoed kwijt. Om alles ordelijk te houden, kun je lage opbergdozen of lades op wielen gebruiken. Ook leuk: gebruik de platte lade als treinbaan of autobaan!

 

 

 

 

 

 

4. Originele deurhangers

Deurhanger Barbie

Bron: Parents

Heb je niet veel plaats? Gebruik dan de deur als opbergruimte. Hang er een schoenenzak aan en stop er de poppen, auto’s of andere kleine speelgoedjes van je kind in.

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Manden aan de muur

Manden

Bron: HomeGoods

Als je niet wilt dat de opbergmanden zich opstapelen op de vloer, hang je ze gewoon aan de muur. Handig, mooi én makkelijk!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)