Aan tafel! 3x prachtige tafeltrends voor kerst

Aan tafel! 3x prachtige tafeltrends voor kerst

In tijden, waar Instagram en Pinterest de plak zwaaien op onze schermpjes, is de aankleding van je kersttafel in elk geval geen snel te klaren klusje meer. Het oog wil tegenwoordig heel wat. Deze drie tafeltrends zijn om van én aan te smullen!

Maak je tafel instagram- en pinterestproof met deze 3 tafeltrends voor kerst:

Rustiek en toch verfijnd

Beelden: © Elizabeth Anne Design en ©Scandi Mag Deco via Pinterest

Heb jij kerst liever niet te klassiek? Laat je dan inspireren door een originele kersttafel in minimalistische ‘boerderij’-stijl. Een tikje stoer, maar vooral gezellig en warm. Werk zo veel mogelijk met natuurlijke elementen zoals hout, dennenappels, sfeervol kerstgroen, kaarsen, en werk af met gouden accenten.

Fluo is fun

Beelden: © Kleinenfijn via Pinterest

Fluo is fun! Echt, want die felle fluo-accenten zorgen voor een speelse kerstsfeer. Kies voor een sobere neutrale basis, zoals helderwit, en laat hier en daar een felle kleur terugkomen zoals fluoroze kandelaars of grote pompons. Je kersttafel staat gegarandeerd in de spotlights!

Bo-ho-ho: bohemian

Beelden: © Danae Horst en ©Inspiredbythis via Pinterest

Dat alles van vroeger weer hip en trendy wordt, is een feit. Ook je kersttafel krijgt een jaren 70-jasje aan, als in: veel oranjetinten, bloemstukken, rotan elementen. Bo-ho-ho…  zo relaxed, zoals kerst moet zijn!

 

Bron: Etsy’s trendexpert Dayna Isom Johnson via Realsimple.com. Beelden: ©domino.com, 

Meer voor Kerst:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)