Dit item vergeet (bijna) iedereen te wassen

Dit item vergeet (bijna) iedereen te wassen

Op het gebied van mode ben je een pietje precies, maar wat het wassen van de items uit je garderobe betreft ben je waarschijnlijk net iets minder perfectionistisch. 

Wedden dat je het onderstaande item nog nooit gewassen hebt? Indien je dat wel al gedaan hebt, ben je een uitzondering op de regel.

Dit item wordt (waarschijnlijk) nooit gewassen

Hier kwam je al te weten dat de sjaal weinig of nooit in aanraking komt met wat zeepsop. Maar ook de linnen tassen of tote bags worden amper gewassen. En dat terwijl zo’n handige, eveneens goedkope, tas vaak gebruikt wordt. Zo nu en dan een wasbeurt is dus zeker geen overbodige luxe.

Onderzoek

Onderzoek toont aan dat tassen erg vies kunnen zijn: ze worden zelfs een broeinest voor bacteriën genoemd, en in 12 procent van de onderzochte tassen werd zelfs de E.Coli-bacterie gevonden, die zich normaal in je darmen bevindt. Bah.

Oeps, snel je tote bag wassen dus!

Het perfecte wasje: goed voor jou én de natuur

Ken je Seepje al? Seepje maakt was- en poetsmiddelen aan een eerlijke prijs en gebruikt daarvoor alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Redactrice Celine heeft deze al mogen testen en ze is laaiend enthousiast over de geur, de verpakking én over het feit dat ze vrij zijn van allergenen, volledig plantaardig zijn en géén chemische stoffen bevatten.

Bron: libelle.nl – Beeld: istock.com 

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)