Kerstdecoratie aan je muur: zo maak je het makkelijk zelf

Kerstdecoratie aan je muur: zo maak je het makkelijk zelf

Komen de kerstkriebels al naar boven? Haal de crea-doos boven en ga met ons mee aan de slag. Dankzij deze DIY’s tover je in een mum van tijd originele kerstdecoratie aan je muur.

DIY: kerstdecoratie aan je muur

Luchtige kerstballen


Heb je er al eens aan gedacht om een slinger te maken van ballonnen en ze te decoreren als kerstballen? Kies enkele accentkleuren en ga snel aan de slag via deze link (uitleg in het Engels).

Kerstboom aan de muur


Geen plaats voor een kerstboom? Dan maak je er toch gewoon eentje zelf! Kies jouw kleur wol en vertrek telkens vanuit hetzelfde punt bovenaan. Zo creƫer je in een mum van tijd een kerstboom naar jouw zin. Zo groot, zo klein of zo kleurrijk als jij zelf wil! Afwerken doe je met kleurrijke rondjes uit karton als kerstballen of kleine pomponnetjes.

Creatief met je boekenplank


Heb je een boekenkast of enkele plankjes tegen de muur? Dan kan het zeker een leuk idee zijn om je boeken te herschikken tot een mooie kerstboom. Afwerken doe je met enkele leuke decoratiestukjes. Tip: op de rommelmarkt of in de kringloopwinkel kun je vaak heel wat kleine boekjes terugvinden. Kerstdecoratie maken was nog nooit zo makkelijk!

Ben jij ook al helemaal in de kerstsfeer?

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)